реклама

реклама

6 березня у Черкаському краєзнавчому музеї для студентів Черкаського державного технологічного університету та черкаського політехнічного технікуму відбулися «Шевченківські березини» з нагоди 203-ї річниці народження геніального поета українського народу Тараса Григоровича Шевченка - за участі вокального ансамблю і працівників музею Т. Г. Шевченка у с. Мошни, телеканалу «Рось» та Черкасиоблкіно.

Під час заходу іноземні студенти Черкаського державного технологічного університету декламували вірш «Заповіт» українською, арабською, туркменською, китайською, португальською, турецькою, англійською та азербайджанською мовами.

Для учасників заходу демонструвалися кінонариси про Великого Кобзаря: «Край, де народився геній» та «І чую в душі заворожену віком струну, минуле з майбутнім в одвічнім єднанні».

Студенти ознайомилися з матеріалами виставок «В щасливі дні і дні сумні іду з дитинства до Тараса…» Черкаського обласного краєзнавчого музею та виставкою «Вдивляється Тарас у душу України» Черкаської універсальної наукової бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка.

Про це повідомили в управлінні культури та зв'язків з громадськістю Черкаської ОДА.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Черкас 07.03.2017 21:11
Молодці, хлопці! Хоча й без того було видно, що не москалі :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100