реклама

реклама

Під час проведення комплексно-профілактичного відпрацювання Черкаської області нарядом групи реагування Смілянського міжрайонного відділу управління поліції охорони Черкаської області затримано злодіїв на залізничній станції ім. Т.Шевченка, які розібрали пасажирський залізничний вагон.

36006-1 Про це «Прочерку» повідомили у прес-службі поліції охорони області.

Цього разу для транспортування викраденого пристосували дитячу коляску – адже вага «здобичі» не дозволяла непомітно винести її з місця крадіжки. І саме таким чином стаціонарні акумуляторні батареї з пасажирського вагону – а саме вони стали об’єктом злочину, перекочували до подвір’я зловмисників.

Зрештою знайшовся небайдужий громадянин, який повідомив черговій частині Смілянського ВП ГУНП Черкаської області про двох підозрілих осіб, які о 6-й годині ранку щось возять дитячою коляскою в районі залізничного вокзалу.

Наряд групи реагування Смілянського міжрайонного відділу поліції охорони разом з працівниками Смілянського відділу національної поліції оперативно відреагував на повідомлення від чергового та виявив двох молодиків, які в таку ранню пору саме «вправлялися» з дитячим візочком явно не дитячої ваги на подвір’ї одного з домоволодінь неподалік станції.

Затримані виявились смілянами 2000- го та 2002 років народження, які зізналися, що вночі розібрали пасажирський вагон, щойно відігнаний «на відстій» на залізничній станції Т.Шевченка, та викрали з нього п’ять стаціонарних акумуляторів.

Злодіїв передали слідчо-оперативній групі Смілянського відділу поліції ГУНП Черкаської області для встановлення детальних обставин скоєння крадіжки та причетності затриманих до скоєння інших.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Черкащанин 08.03.2017 10:26
Поліціянти відрапортували, що під час проведення комплексно-профілактичного відпрацювання Черкаської області затримали злодіїв, які розібрали залізничний вагон, а насправді за повідомленням громадян затримали двох підлітків, які вчинили крадіжку акумуляторів. Дана подія ніякого відношення до так званого відпрацювання не має, але ж стара звичка приклеювати свої заслуги до якоїсь події у поліції залишилась.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100