реклама

реклама

9 березня о 20:18 годині, до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Черкаській області, від випадкових свідків надійшла інформація про загорання магазину на розі вулиць Можайського та Лісової просіки.

17103437_829987930472759_7506634585711898993_n

За отриманою інформацією, об’єктом пожежі стала одноповерхова будівля колишнього меблевого магазину, який наразі не експлуатувався.

На місце події, у відповідності до плану реагування, були спрямовані два розрахунки з Другої пожежно-рятувальної частини Черкаського міськрайонного відділу Управління ДСНС та відділення навчальної пожежно-рятувальної частини Інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля. Для координації дій до місця пожежі також прибула чергова зміна оперативно-координаційного центру Управління.

На час прибуття рятувальників, вогонь встиг охопити значну площу приміщення та загрожував поширитися на багаторічні хвойні насадження.

Завдяки оперативності та професійним діям, пожежним вдалось утримати вогонь в межах будівлі та запобігти поширенню вогню на лісовий масив та житлові будинки що знаходились за кілька десятків метрів від місця пожежі.

Пожежу було локалізовано о 20:45, а остаточно ліквідовано о 21:35.

Загалом на місці події працювали чотири одиниці пожежної та спеціальної техніки та 17 фахівців ДСНС.

За попередніми даними причиною пожежі став підпал.

Загиблих та травмованих внаслідок пожежі небуло.

Про це у Фейсбуці повідомив речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100