реклама

реклама

Як поінформував начальник відділу внутрішньої безпеки головного управління  ДФС у Черкаській області Володимир Капура, в результаті проведених у січні – лютому ц.р. 38 службових розслідувань і перевірок керівництву державних податкових інспекцій області внесено 7 подання для вжиття заходів реагування відносно підлеглих працівників. 7 працівників притягнуто до дисциплінарної відповідальності. 6 працівникам фіскальної служби області винесені офіційні застереження про недопущення вчинення протиправних дій.

За два місяці відділом проведено 236 профілактичних заходів з упередження вчинення посадовими особами ДФС області та митниці корупційних правопорушень.

index

До органів прокуратури у січні - лютому направлено 8 матеріалів для надання правових висновків діям податкових та митних працівників.

За результатами розгляду матеріалів перевірок відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Черкаській області відкрито 1 кримінальне провадження відносно співробітників ДФС у Черкаській області щодо вчинення ними кримінальних проступків, триває досудове слідство.

Відносно 2 працівників ДФС складено протоколи про вчинення корупційних правопорушень, які направлено до суду для прийняття відповідних рішень та 1 працівника притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді накладення штрафу.

Робота з упередження і виявлення кримінальних та адміністративних корупційних правопорушень в органах ДФС області та митниці триває

ГУ ДФС у Черкаській області просить підприємців, громадські організації та небайдужих громадян повідомляти про відомі їм випадки неправомірних дій та/або вимог з боку посадових осіб ДФС за номером телефону довіри головного управління ДФС у Черкаській області 33-91-81.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 СОЛДАТ 11.03.2017 13:12
...Я так розумію що фотографіі "притягнених" опубліковані інкогніто в цій новині... Працівники фіскальної служби прочитали «Заповіт» Шевченка
10 березня 2017, 10:20 Новини Черкас та Черкаської області :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100