реклама

реклама

Дружина інваліда-учасника АТО, котрий проживає в одному з сіл Канівського району, повідомила, що невідомі особи зняли з карткового рахунка її чоловіка 60 тис. грн. Про це інформує «Дніпрова зірка».

- Напередодні чоловікові перерахували допомогу на лікування - близько 100 тисяч гривень, - розповіла жінка. - 24 лютого я зняла невелику суму з картки. А вже наступного дня на мобільний прийшло повідомлення з проханням зв'язатися із працівниками банку для проведення перевірки стану рахунку. Я зателефонувала. Мені відповів чоловік, котрий представився працівником банку. Він повідомив, що перевірка проводиться у зв'язку з тим, що на картку зарахована велика сума коштів. При цьому він точно назвав суму, яка була зарахована на картку. Я відповіла на декілька запитань, після чого в мене виникла підозра, що це телефонують шахраї. Звернувшись на гарячу лінію банку, я повідомила про підозрілий дзвінок, і картковий рахунок заблокували. Але на той час із картки вже зникли 60 тисяч гривень, - з розпачем розповідає бідолашна жінка.

Подружжя звернулося до поліції із заявою. Правоохоронці зафіксували факт крадіжки. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч.2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Начальник Канівського відділення поліції Сергій Ждан закликає канівців і жителів сіл району не втрачати пильність, аби не стати жертвами телефонних шахраїв. Він наголошує, що працівники банку не телефонують і не надсилають СМС своїм клієнтам. Поліцейський застерігає: в жодному разі не повідомляйте по телефону номер картки, термін її дії, інші дані. Якщо на ваш мобільний надійшов підозрілий дзвінок, повідомте про це працівників поліції за тел. 102.

 

 

 


 

 

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Сидоров. 12.03.2017 23:01
Сьогодні тестя намагались розвести. Звінок , начебто з поліції, що такий то , точно імя назвали, попав у неприємності і потрібно негайно 10 тис гривен.Тестю ,хоча і за 90, але при повному розумі.Зметикував, і послав.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100