реклама

реклама

На розі вулиць Небесної сотні та Гоголя розпочали облаштовувати ярмарок – аби підприємці торгували не з-під поли, тут запланували встановити шість секцій тимчасових споруд.

image.php

За словами директора КП "Черкаські ринки" Дмитра Лукашенка, яке є замовником тамтешніх робіт, відповідне рішення було ухвалене на одному з засідань виконавчого кометіту як компромісне – аби ті, хто раніше працював без дозвільних документів, врешті могли здійснювати торгівлю в законодавчому полі. Між тим, наголошує, це – не капітальна споруда, а ярмарковий павільйон.

– Із такою ініціативою до нас звернулася одна з профспілкових організацій підприємців, зокрема, тих, хто раніше працював на вулиці Гоголя без дозвільних документів, – каже Дмитро Лукашенко. – Їм пішли на зустріч та розробили такий проект, натомість вони мали звільнити від торгівлі проїжджу частину. Споруда, яку нині облаштовують, – не капітальна. Але, разом із тим, там "залита" бетонна плита, яка служитиме низом майбутнього павільйону, інакше ж з ним може трапитися все що завгодно. Він має міцно стояти на своїй земельній ділянці. При цьому ж він – переносний, там все зроблено для того, щоб його можна було під’їхати й забрати.

Водночас, він додає, що підприємець (власник кафе), який працює поруч, виступив проти такого сусідства. Утім, як стверджує Дмитро Лукашенко, ця земля ним не була відведена.

Як ідеться у тексті рішення від 21 лютого, в цьому місці "продовжено термін проведення універсального ярмарку площею до 700 кв. м з розміщенням тимчасових навісів у районі вулиць Гоголя, Небесної Сотні та Благовісної".

Про це інформує прес-служба Черкаської міськради

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Евгений 12.03.2017 17:16
Директор КП "Черкаські ринки" Дмитро Лукашенко,вводе людей в оману,власник кафе яке працюе поруч ніякого відношення до павільцонів не має,більше того він за те щоб зліва та зправа від нього стояли сучасні МАФи,а не ларьки часів радянського союзу.Власник кафе як і більшість громадян міста не виступає проти заміни старих ларьків на нові сучасні,проте він проти знищння зеленої перед його кафе,він зробив її за власні кошти згідно плану благоустрою які були йому видані та підписані головним архітектором міста Чернухою В.В.,незабаром там будуть розмішенні лавочки для відпочинку містян.Те що КП "Черкаські ринки"нібито створює робочі місьця добре тільки в тому випадку коли це робиться не ціною знищення і так небагатьох зелених зон,дерев і місць де люди можуть влітку сховатися від спеки та відпочити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100