реклама

реклама

За роки багаторічної тісної співпраці Смілянського міськрайонного центру зайнятості з кондитерською фабрикою «Меркурій» здійснено підбір кваліфікованих кадрів на підприємство, організовано громадські роботи та роботи тимчасового характеру, створено додаткові робочі місця за рахунок надання компенсації роботодавцю та проведено стажування пошукачів роботи під замовлення роботодавця на робочих місцях.

фото

Ряд важливих питань з організації подальшої спільної роботи ценру зайнятості і роботодавця обговорювалися під час робочої зустрічі директора міськрайонного центру зайнятості Тетяни Сумської з керівником підприємства Євгеном Тараном.

Під час розмови з роботодавцем Тетяна Сумська повідомила, що: «Роботодавцям ми надаємо широкий спектр послуг щодо підбору персоналу та виконуємо важливу соціальну функцію, допомагаючи людям. Ми завжди готові для співпраці. За сприяння центру зайнятості протягом останніх п’яти років на підприємстві укомплектовано 382 вакансії за різними професіями такими як: карамельник, налагоджувальник устаткування у виробництві харчової продукції, столяр, слюсар-ремонтник, охоронник, вантажник, заготівник м’якої тари, прибиральник службових приміщень, контролер, оператор котельні, юрист, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, підсобний робітник. 36 осіб було працевлаштовано на новостворені робочі місця з виплатою роботодавцю компенсації фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування. Також за сприяння центру зайнятості 34 особи з обмеженими фізичними можливостями знайшли роботу на кондитерській фабриці. За цей період укладено та виконано 15 договорів на проведення громадських робіт та робіт тимчасового характеру за участю 81 безробітного та 36 договорів на організацію професійного навчання на замовлення роботодавця, відповідно до яких 92 безробітних пройшли навчання». Окремо вона зупинилася на підсумках 2016 року відзначивши, що із заявлених 68 вакансій укомплектовано 67. Тобто, у минулому році на 99 відсотків центр зайнятості забезпечив підприємство кваліфікованими кадрами.

Аналізуючи послуги центру зайнятості роботодавцям директор окремо зупинилася на впровадженні в діяльність служби зайнятості нових ефективних механізмів самопрезентації, як роботодавців так і пошукачів роботи, в режимі он-лайн – це використання відеорезюме та відео вакансій.

В планах керівника підприємства подальше розширення та вдосконалення виробництва, а служба зайнятості виступає надійним союзником на цьому шляху. «Найголовніше для нас, щоб тісна співпраця продовжувалася і приносила позитивні результати, тому що працюємо для людей», - запевнив директор кондитерської фабрики Євген Таран.

Співпраця з роботодавцем у напрямку працевлаштування безробітних продовжується.

Довідково: Підприємство «Меркурій» розпочало свою діяльність у березні 1998 року і працює у сфері виробництва харчових продуктів, какао, шоколаду,цукристих кондитерських виробів. Експортує свої товари у Китай, Німеччину, Білорусь, Литву, Казахстан, Туркменію, Францію, Італію та США.

Смілянський МРЦЗ

 

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100