реклама

реклама

Черкаська обласна служба зайнятості активізує роботу з державними підприємствами Черкащини, які входять до складу державного концерну «Укроборонпром».

фото

З метою вдосконалення напрацьованих та впровадження нових форм співпраці директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко провів робочу зустріч з генеральним директором державного підприємства науково-виробничого комплексу «Фотоприлад» Григорієм Корево.

ДП НВК «Фотоприлад» - є одним із провідних машинобудівних підприємств у системі концерну та являється флагманом українського військово-промислового комплексу з розробки, конструювання та виробництва оптико-електронних приладів та спецтехніки, які відповідають вимогам сучасного приладобудування.

«Інженерами-технологами, інженерами-конструкторами, слюсарями з механоскладальних робіт, токарями і фрезерувальниками – це понад 35 вакансій, які укомплектувала служба зайнятості на підприємстві, а в 2015 році укладено 1 договір на організацію профнавчання», - повідомив під час розмови з керівником підприємства Григорій Дендемарченко. Окрему увагу під час розмови директор зосередив на впроваджених інноваційних підходах в роботі служби зайнятості. Водночас він відзначив, що одними із основних пріоритетів в діяльності служби зайнятості є задоволення вимог роботодавців шляхом посилення індивідуального підходу до підбору претендентів, впровадження пакету послуг для роботодавців, зокрема електронного сервісу, розширення співпраці з роботодавцями як потенційними надавачами вакансій з метою забезпечення їх зацікавленості в співпраці з службою зайнятості та оперативного укомплектування вакантних робочих місць.

У свою чергу керівник підприємства Григорій Корево повідомив, що "Фотоприлад" це комплексне сучасне науково-виробниче підприємство з конструкторськими бюро "Сокіл" та "Стріла", на базі яких ведеться розробка виробів, виготовлення дослідних зразків, їх випробування і серійне виготовлення в єдиному оптимальному циклі, що дає можливість створювати сучасну і конкурентноспроможну техніку з мінімальними затратами. За його словами завод безперервно нарощує обсяги виробництва високотехнологічного обладнання, зокрема у минулому році обсяги було збільшено втричі.

Значну увагу під час зустрічі Григорій Корево приділив питанню кадрової політики: «Наше підприємство завжди славилося своїми високопрофесійними кадрами – конструкторами, науковцями, інженерами та робітничою елітою, а продукція заводу визнавалася кращою на престижних міжнародних виставках. На сьогодні на підприємстві працює близько 800 осіб. Активну участь у всіх цих конструкторських, дослідницьких, технологічних процесах бере й молоде покоління. Більшість працівників пенсійного віку передають свої знання та досвід молодшому поколінню, тому що переконані, що престиж заводу, в першу чергу, залежить від його кадрового потенціалу.

Наприкінці зустрічі директор обласного центру підсумував: «Ми не зупиняємось на традиційних формах роботи, а завжди використовуємо нові підходи. Тому саме в діалозі із роботодавцями ми зможемо напрацювати дійсно нові аспекти подальшої співпраці, що в результаті допоможе роботодавцю отримати кваліфікованого співробітника, а безробітним – стабільну роботу».

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100