реклама

реклама

Восьмикласник Владислав Бондаренко із міста Корсунь-Шевченківський на Черкащині перебуває в реанімації обласної дитячої лікарні. 11 березня його придавила бетонна плита від балкону недобудови. Хлопець отримав травми правої руки, малого тазу і внутрішніх органів. Потрібна допомога на лікування, пише «Gazeta.ua».

758542_1_w_300 – Це трапилося десь о пів на першу дня біля двоповерхового будинку, – розповів батько Владислава Павло Бондаренко. – Його ще за радянських часів починала будувати якась організація. Згодом недобудову викупили. Але все одно пустувала. В будинку збираються підлітки. Наш Влад раніше там ніколи не бував. Він у нас максимально задіяний гуртками, займається футболом і танцями. Вісім років відвідував секцію з карате. У нього є мрія, хоче стати футболістом. Пройшов відбір у черкаський футбольний клуб «Дніпро».

Про те, що з ним трапилося, батькам Владислава повідомили сусіди.

– Я був за 15 км від Корсуня. Сусід опісля розказав, що Влад там був з товаришем. Вийшов на балкон тієї недобудови. Плита разом з ним обвалилася. Накрила його нижню частину. Вона така важка, що її ледве підняло семеро чоловіків. У нього струс мозку, в трьох місцях переламана права рука і так само постраждав таз. Є забої внутрішніх органів. Ми з дружиною біля сина. Сьогодні збирався консиліум, але лікарі поки що нам нічого не кажуть, – розповів Павло Бондаренко.

Сім'я Бондаренків не заможна. Батько працює слюсарем, мати – вихователем в школі-інтернаті. Щодня на лікування дитини потрібні чималі кошти.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 5168 7572 9617 9106 (Бондарeнко Ігор Павлович, старший брат постраждалого).

Контакти батька Павла Миколайовича – 067 880 64 27 або друга сім'ї Валерія Пшеничного – 097 608 91 73.

Любов Карнарук

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100