реклама

реклама

За фактом травмування підлітка, на якого впала бетонна плита, зареєстровано кримінальне провадження. Про це повідомили в прес-службі  прокуратури Черкаської області.

З метою повного та об’єктивного з’ясування обставин травмування підлітка, на якого з недобудови в м. Корсунь-Шевченківський впала бетонна плита, прокуратурою області скоординовано зусилля правоохоронних органів і за вказаним фактом у понеділок, 13.03.2017, Звенигородською місцевою прокуратурою внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Здійснення досудового розслідування в указаному кримінальному провадженні доручено Корсунь-Шевченківському відділенню поліції Звенигородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

На цей час розслідування триває, вживаються заходи, спрямовані на всебічне та повне дослідження всіх обставин справи, хід слідства взято на контроль Звенигородською місцевою прокуратурою.

Нагадаємо, у суботу 11 березня на пустирі-недобудові, що по вулиці Палія у Корсуні-Шевченківському, на підлітка впала балконна плита. У результаті нещасного випадку – дитина перебуває у Чeркасах в рeанімаціі з травмами голови, кісток, внутрішніх органів.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100