реклама
Sucurity Police

реклама

Об’єднання територіальних громад дає нові інструменти для їхнього розвитку. Про це сказав голова Черкаської ОДА на зустрічі з керівництвом Шполянщини – району й міста. Участь у ній також узяв депутат обласної ради від ВО «Черкащани» Анатолій Ткаченко, інформує офіційний сайт облдержадміністрації.

20170313_174644-e1489477043536

Разом обговорили втілення на Шполянщині загальнообласних пріоритетів. Зокрема, в медицині й освіті. Як наголосив очільник області, їхньою кінцевою метою є наближення якісних послуг до жителів.

– Задля цього слід об’єднувати зусилля на всіх рівнях – міста, району, області й держави, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Лише тоді буде потрібний результат. Окрім того, завдяки політиці децентралізації Президента й уряду, у громад з’явилися нові можливості для розвитку та збільшення власної конкурентоспроможності. От узяти перші три об’єднані громади на Черкащині. Торік вони отримали від держави на покращення своєї інфраструктури майже 13 млн грн. У керівництва Шполянщини є розуміння важливості реформи децентралізації та об’єднання громад. І я впевнений, що там вдасться втілити пріоритети, закладені в нашій Програмі соціально-економічного розвитку.

Нагадаємо, активізування об’єднавчих процесів визначено серед пріоритетів на Черкащині цьогоріч. Нині в області вже створені 6 об’єднаних територіальних громад. На підході – ще 4. Перші вибори там відбудуться 30 квітня. Йдеться про Степанецьку, Селищенську, Ротмистрівську та Шполянську міську ОТГ.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100