реклама

реклама

За період співпраці з виробничим підрозділом «Шевченківська дирекція залізничних перевезень» службою зайнятості укомплектовано майже 50 вакансій. Цей підрозділ займається допоміжним обслуговуванням наземного транспорту і є однією з чотирьох дирекцій Одеської залізниці та обслуговує Черкаську, частково Вінницьку, Кіровоградську, Полтавську та Київську області, на території яких проживає близько 1,7 млн. осіб.

фото

Ряд важливих питань з організації подальшої співпраці служби зайнятості і роботодавця обговорювалися під час зустрічі заступника директора Черкаського обласного центру зайнятості Марини Сорокіної з заступником начальника дирекції Ігорем Лещенком.

Під час розмови Марина Сорокіна повідомила, що: «Протягом 2015-початку 2017 років роботодавцем заявлено 47 вакансій, які всі укомплектовано за сприянням служби зайнятості. Тобто на 100 % ми забезпечили виробничий підрозділ кваліфікованими кадрами за різними професіями такими як: прийомоздавальник вантажу та багажу, черговий по залізничній станції, складач поїздів, касир квитковий, начальник станції та черговий стрілочного поста».

Аналізуючи послуги служби зайнятості роботодавцям заступник директора окремо зупинилася на впровадженні в роботі служби  нових ефективних механізмів самопрезентації, як роботодавців так і пошукачів роботи, в режимі он-лайн – це використання відеорезюме та відеовакансій. «На сьогодні служба зайнятості – це сервісна установа, яка виконує важливу соціальну функцію, допомагаючи людям, і завжди відкрита до співпраці. Ми надаємо роботодавцям широкий спектр послуг щодо підбору персоналу, окрему увагу приділяємо працевлаштуванню демобілізованих учасників АТО», - наголосила Марина Сорокіна.

Під час розмови Ігор Лещенко наголосив, що «Для забезпечення безперебійного процесу та виконання поставлених завдань нам завжди потрібні професіонали своєї справи, які опанують та будуть застосовувати у своїй роботі передові форми організації праці, електронно-обчислювальну техніку, прогресивні технології та автоматизовані системи керування».

Співпраця з роботодавцем у напрямку працевлаштування безробітних продовжується.

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи ОЦЗ

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100