реклама
Sucurity Police

реклама

Міська влада відмовила у реєстрації ініціативних груп міського референдуму, обраних на зборах територіальної громади міста 10 листопада 2011 року. Як повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому, результати проведеної юридичної експертизи поданих документів зборів громадян свідчать про те, що організатори провели збори із порушеннями. Оскільки проведення зборів фіксувалося на відео, то юристи мерії знайшли у протоколі розбіжності з реальними подіями.

Соціалісти продовжуватимуть боротьбу з мером і міською радою

Соціалісти продовжуватимуть боротьбу з мером і міською радою



– Пункти 1-3 ухвальної частини протоколу зборів містять рішення, які на розгляд зборів не виносилися, на голосування учасниками зборів не ставилися, та які учасниками зборів не схвалювалися, – зазначає юрист відділу загально-правових питань міськвиконкому Максим Науменко.

Також в числі порушень названо те, що не було поставлено на голосування пропозицію про проведення референдуму. Крім того, список учасників зборів повинен містити відомості про місце їх  проживання. А поданий міському голові список не містив відомостей про місця проживання 253 громадян із 307 зареєстрованих, що унеможливлює ідентифікацію вказаної більшості учасників зборів як таких, що постійно проживають в місті Черкаси. Також, як зазначає Максим Науменко, усі подані документи і список учасників, і протокол, і точне формулювання питання, і списки членів ініціативних груп) мають бути підписані головою і секретарем зборів. Підписаним подано лише протокол зборів.

Головний черкаський соціаліст Олексій Малиновський зауважує: чув про відмову, але офіційної відповіді від мерії досі не отримав.

- Я передбачав, що буде така відповідь, - коментує «Прочерку» Олексій Петрович. – Потрібно подивитися, яка мотивація відмови. Якщо нас звинувачують у порушенні закону, то будемо судитися. Ми будемо стояти до кінця. Якщо Одарич не даватиме проводити референдум, йому ж буде гірше. Бо є закон, є демократія. Ми будемо виступати проти цього і скрізь говорити, що він перешкоджає волевиявленню.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #13 Апазиция Каалиция 24.11.2011 14:50
Позор! В то время, когда наш Брат по партии томится на чужбине в ожидании ареста за справедливо заработанный миллион "Добрых грошей" чинушам вздумалось игнорировать мнение народа! Все на референдум, взяли по лопате и капусту, капусту!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #12 ТАКИ ДА 24.11.2011 14:26
"О!!!" , ви идиет, раз вам в Чухассах живется привольно!!!!!! !!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #11 Калиновский 24.11.2011 09:29
Ой таки да, маленькая глупость вишла с етим референдумом, недосмотрели. Зогн вей, как типер смотреть в глаза пенсионэрам, перекрившим бульвар?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 O!!! 23.11.2011 21:06
ТАКИ ДА, вали в свои Чухассы и там коменты оставляй, к Черкассам ты каким боком??? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #9 Лось Задумчивый 23.11.2011 20:30
Облажался Малиныч...Или изначально не собирался поднимать кипеш. Иначе таких ляпов бы не допустил, раньше не допускал
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #8 Переселенці 23.11.2011 20:11
Щоб не казали, а клан Бродського-Одарича з дзюбами, кудрявцевими та гужввами Черкаси дістала. Пора повертати цю братію на батьківщину.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Романович 23.11.2011 18:31
Цікаво соціаліст Радуцький свого шефа Одарича теж знімати буде? :lol: :lol: :lol: А про демократію.... так в одарича ж ВОЛЬНАЯ демократия :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #6 Кирсан 23.11.2011 17:10
Зуби поламаєте,але не візьмете цих хлопів голими руками.
Не на тих напали.
Та й 40% все ще на місці,а зараз,можливо ще й більше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #5 Горгона 23.11.2011 15:31
А в Одарича і К повні штани, бо в разі референдуму їм кришка, от і впираються до самого кінця...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 О !!! 23.11.2011 15:27
СПУ никак не может смириться с тем, что они уже как партия не существуют, по крайней мере в том виде и с теми лицами которые есть у них в Киеве сейчас. :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100