реклама

реклама

У Смілі стартувала ХІІ акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» під гаслом «Я хочу бачити життя», метою якої є збір коштів на обладнання офтальмологічних дитячих відділень України. Про це повідомляє сайт Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

DSCN0007

В приміщенні Смілянського міського будинку культури відбувся круглий стіл, присвячений старту акції. Разом зі спеціалістами ЦСССДМ, волонтери обговорили діяльність Фонду, минулорічні досягнення акції в місті та подальший план дій, отримали скриньки та ідентифікатори.

Сам Благодійний фонд «Серце до серця» був створений у січні 2006 року. Засновники фонду поставили перед собою ціль – порятунок життя і здоров’я дітей та повернення довіри громадськості до благодійних організацій шляхом провадження діяльності за принципами прозорості, простоти, всебічного контролю і публічного звітування.

Сміляни завжди займають активну життєву позицію, тому така акція мотивує на суспільно корисну діяльність, що сприяє позитивним змінам в суспільстві. Молодь охоче самореалізовується, організовуючи благодійні розважальні та пізнавальні заходи, ярмарки та акції. Варто зауважити, що вже чотири роки поспіль Сміла є лідером Черкаської області по збору коштів. Бажаємо волонтерам креативу, посмішок, успіхів та терпіння.

Акція триває до 9 квітня.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100