реклама

реклама

Зловмисник протягом місяця обкрадав приміщення жителів Сміли та Смілянського району. На сьогодні слідством доведено 17 епізодів його кримінальної діяльності. Потерпілим нанесено збитків на суму понад 80 тисяч гривень. Проводиться перевірка щодо його причетності до інших аналогічних кримінальних правопорушень.

З початку року на території Сміли та району було вчинено ряд крадіжок з підвальних приміщень, гаражів, квартир, приватних будинків та складських приміщень магазинів. Зловмисник діяв по одній і тій самій схемі – заходив в приміщення шляхом вільного доступу, або збивав замки і не гребував нічим, викрадав від електроприладів та іншої вартісної техніки до коштовностей та грошей.

Пошуками зловмисника зайнялися працівники кримінальної поліції Смілянського відділу поліції, які його вирахували завдяки відеозапису з камер спостереження на черговому виклику. Ним виявився 26-річний раніше судимий житель Сміли. Правоохоронці відшукали та затримали підозрювану особу в одному із сіл Смілянського району, де він переховувався у знайомих та підшукував чергову жертву.

В ході слідства чоловік зізнався у вчиненому. Розповів, що не працює. Вживає наркотики, а кошти заробляє крадіжками. Викрадене відразу реалізував знайомим по дешевій ціні, або збував в майстерню з ремонту побутової техніки.

Речові докази частково вилучено. За даними фактами серійнику оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Черкаської області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100