реклама

реклама

Правоохоронці затримали жителя Золотоніського району, який перебував у розшуку за сприяння терористичній діяльності «ДНР», інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

1486812877-9922

Прокуратура області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом УСБУ в Черкаській області, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що житель Золотоніського району Черкаської області, перебуваючи на тимчасово окупованій території Донецької області, вступив до силового блоку морської піхоти армії «Донецької народної республіки» та проходив військову службу, чим сприяв незаконній діяльності терористичної організації та брав у ній участь.

Близько року вказана особа переховувалася від слідства на тимчасово окупованій території, та 9 березня зловмисника затримано на території міжнародного пункту пропуску в Чернігівській області під час перетину державного кордону.

За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором прокуратури області, Соснівським районним судом м. Черкаси підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування в указаному кримінальному провадженні триває, проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #2 ZNZ 16.03.2017 19:14
Та ти шо - настаящій марской піхатінєц ДиНиРи? :lol: :lol: :lol: Це як - отжав баркас у якогось маріупольського рибалки і попався на ньому в засаду ЗСУ? ;-)
Причетність до "силового блоку морської піхоти армії «Донецької народної республіки»" дасть єнтому хмирю право імєть почьотную клікуху УТОЧКА в тюремній камері.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Регіональна Тальнівщина 16.03.2017 12:18
Поки не попинаєш вас - не почнете шевелитися. Таких "жителів ДНР" у нас огого ще
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100