реклама
Sucurity Police

реклама

«Після стількох словесних і юридичних «ляпсусів» адекватна людина уже б мовчала. Але представники міської ради, так звані «бухгалтери-зірки інтернету», ніяк не заспокояться», - реагують у Соснівській райраді Черкас у відповідь на заяви мерії про те, що працівники «Соснівки» поки що не зможуть отримати зарплату.

Нагадаємо, як повідомляла учора прес-служба міськвиконкому з посиланням на першого заступника директора департаменту бюджетної політики Ольгу Федоренко, працівники «Соснівки» не виконують жодних повноважень і нараховують собі премії та надбавки понад міру. Тож «працівники ж Соснівської райради не зможуть отримати зарплату, доки не перерахують її відповідно до призначень, без їх перевищення».

Ось як відреагували в Соснівській райраді на «витівки «спеціалістів» міської ради»:

«Шановна Ольго Володимирівно (перший заступник директора департаменту бюджетної політики виконавчого комітету Черкаської міської ради), як би Ви хоч трішки були знайомі з трудовим законодавством, то все було б не настільки сумно.

Тому в черговий раз змушені давати урок «спеціалістам» міської ради і роз’яснюємо наступне. Відповідно до статті 103 Кодексу законів про працю України «про нові або зміну діючих умов оплати праці в бік погіршення власник або уповноважений ним орган повинен повідомити працівника не пізніш як за два місяці до їх запровадження або зміни».

Згідно зі статтею 86 Кодексу законів про працю України перегляд норм праці провадиться власником або уповноваженим ним органом за погодженням з виборним органом первинної профспілкової організації.

Заробітна плата за жовтень місяць нарахована працівникам виконкому Соснівської районної ради 24.10.2011.

02.11.2011 сформовано «Звіт про суми нарахованої заробітної плати (доходу, грошового забезпечення, допомоги, компенсації) застрахованих осіб та сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне  страхування до органів Пенсійного фонду України» за жовтень місяць 2011 року.

Встановлення надбавок і преміювання працівників виконкому відбувається виключно відповідно до вимог чинного законодавства, в межах відповідних кошторисних призначень, з урахуванням вимог постанови КМУ від 09.03.2006 № 268 (із змінами) і Положення про преміювання працівників виконкому Соснівської районної ради та його структурних підрозділів.

Зважаючи на вищевикладене, у керівництва Соснівської районної ради та її виконавчого комітету немає підстав для зменшення розмірів надбавок і преміювання працівникам, а виконання усного доручення представників виконавчого комітету міської ради щодо перегляду норм праці призведе до порушення норм трудового законодавства.

Враховуючи також те, що своєчасність виплати заробітної плати контролюється на державному рівні, а також те, що на даний час працівники виконавчого комітету продовжують здійснювати службові обов’язки та мають право на всі виплати, соціальні гарантії та інші блага, передбачені колективним договором, з метою додержання вимог законодавства про працю в частині захисту прав працівників виконавчого комітету Соснівської районної ради м. Черкаси направлено звернення у відповідні інстанції щодо чергових незаконних дій некомпетентних представників Черкаської міської ради».

реклама

Коментарі  

 
-10 #11 ДевкиБез Ног 01.12.2011 22:49
а тебе девки с ногами от ушей, бедненький, не дают? Незадача...пиши , родной. Может повезет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+20 #10 Сологуб 24.11.2011 18:18
Таке враження, що сидять собі чиновники в місті, тай мочать те, на що вказує одарченко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-23 #9 Калиновский 24.11.2011 11:42
Таки Сосновка заработала гешефт, референдум незабесплатно провели, шлемазлы..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #8 мешти 23.11.2011 20:31
а коштам слабо опублікувать, коли вони получали на карман від Душка????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+21 #7 Ну-ну 23.11.2011 20:21
Цитую санёк:
Молодцы Сосновка, красиво парировали наезд! Не секрет, что в горике мало грамотных специалистов, а тут в очередной раз прокололись :lol: :lol:

А где ж им взяться теперь? Всё - остались только девки с ногами от ушей, грамотные спецы уже все ушли /или их ушли/.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-27 #6 DuШок 23.11.2011 17:32
Ха-ха, бред сивой кобылы, сразу видно, что в сосновке работают ущербные юристы, премия это не условия праци, мне жаль их руководство, если они слушают и пишут такой бред
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-19 #5 Юрок 23.11.2011 17:30
Санек, не пались, первого уволят после Душка :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #4 Короп 23.11.2011 17:22
Чого ж мовчить головний проштовхувач *** ідей Одарича "юрист"- підпанок Кудрявцев.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+25 #3 кошти 23.11.2011 14:40
А Федоренко слабо опублікувать надбавки і премії працівників департаменту бюджетної політики МВК ??????????????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+24 #2 кошти 23.11.2011 14:09
класний урок !!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100