реклама

реклама

14 березня 2017 року Черкаський осередок Об’єднання українок «Яворина» поповнив книжковий фонд Житомирського обласного шпиталю для ветеранів війни.

Активісти Черкаської «Яворини» відгукнулися на потребу Житомирського обласного шпиталю для ветеранів війни. Бібліотека шпиталю дуже слабка, тому активістки вирішили наповнити книжковий фонд якісною українською літературою.

Тепер хлопці-вояки матимуть можливість ознайомитися з книжками Ліни Костенко, Мирослава Дочинця, Люко Дашвар, а також працями ідеологів українського націоналізму.

«Я завжди намагаюся придбати й надіслати до бібліотек книжки про замовчану, заборонену історію, націоналістичну літературу. Такі книжки як «Холодний Яр» Юрія Горліса-Горського, твори Дмитра Донцова, Юрія Липи, Миколи Міхновського мають посісти почесне місце у кожній бібліотеці: і в місті, і в селі, і в шпиталі. А коли робиш добрі справи, то і гроші знаходяться. За це від імені «Яворини» дякую Олександрі й Олені Добродум за неодноразову фінансову підтримку та Юлії Волкодав, яка доставила книжки до бібліотеки шпиталю», – зазначила очільниця Черкаської «Яворини» Лариса Воропай.

Про це повідомили в прес-службі обласного осередку ВО «Свобода».

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Л 17.03.2017 00:24
А НАШ шпиталь для ветеранів війни укомплектований книжками добре, "під зав'язку" ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100