реклама

реклама

13 березня 2017 року голова обласної ради Олександр Вельбівець ознайомився з роботою нещодавно відкритого у місті Черкаси нового сервісного центру МВС, що замінив колишній МРЕВ.

Реконструкція приміщення і облаштування нового сервісного центру стали можливими завдяки співфінансуванню робіт із державного, обласного та міського бюджетів. Разом на ремонтні роботи і оснащення центру було витрачено близько 7 млн грн.

В. о. директора Регіонального сервісного центру МВС в Черкаській області Володимир Андрущенко, ознайомив голову обласної ради з усіма відділами роботи нового центру та повідомив, що це вже 15 сервісний центр МВС нового зразка, який запрацював в Україні. В таких центрах відвідувачів обслуговують за принципом «єдиного вікна», де запроваджена найсучасніша система інформаційних технологій і комунікативного обладнання, працюють електронна черга та електронна книга відгуків, в якій клієнти на спеціальних планшетах можуть залишити відгуки та побажання щодо якості їх обслуговування.

В сервісному центрі кожен бажаючий може швидко замінити чи отримати посвідчення водія, зареєструвати чи перереєструвати своє авто, отримати екзаменаційні послуги тощо. Серед нових послуг, що надають центри МВС – видача довідки про відсутність судимості та видача міжнародних посвідчень водія.

За день працівники центру обслуговують близько двохсот осіб.

Однак, роботи із облаштування сервісного центру МВС ще не завершені – на черзі будівництво автодрому, на якому будуть складати практичні іспити майбутні водії.

Як відзначив Олександр Вельбівець, приміщення нового сервісного центру зручне і зрозуміле для клієнтів, адже оснащене новітньою системою обслуговування і забезпечене сучасною технікою. Крім усього, тут передбачені зручності для людей із особливими потребами: є кнопка виклику адміністратора, пандуси та зручні місця для отримання послуг, а для відвідувачів із дітьми – облаштовано ігровий куточок.

Про це повідомили у прес-службі сервісного центру МВС.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #4 Автомобіліст 17.03.2017 10:01
Зміни на краще є, але якби ще борзих експертів не умовляти швидко і якісно виконувати свої обов'язки, було б добре.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Відень 16.03.2017 23:43
Нехай краще розкаже, що сьогодні в нього робили хлопці з департаменту захисту економіки
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 патріот 16.03.2017 17:45
Шалену роботу зробив за 15тис зарплати бюджетних коштів.Не за таку Голову облради гинули люди на майдані,в окопах під Донецьком таких немає, слава богу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Володимир. 16.03.2017 16:45
Приїхав убогий подивитись, що зробили люди,бо сам будки собачо збудувати не здатний
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100