реклама

реклама

Обласна рада постійно санкціонує створення нових колунальних підприємств

Обласна рада постійно санкціонує створення нових колунальних підприємств

Учора на сесії обласної ради депутати проголосували за створення нового комунального підприємства – «Житлово-комунальний центр» Черкаської обласної ради.

 Його створили на базі відокремленого майна обласної комунальної власності, яке перебуває на балансі управління ЖКГ ОДА з передачею до статутного фонду новоствореного підприємства частини адміністративної будівлі, що знаходиться у Черкасах за адресою: вул. Хрещатик, 193 загальною площею 38,3 кв м балансовою вартістю 7998 грн.

Як повідомив перший заступник начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Володимир Ромашов, питання про створення такого підприємства постало ще минулого року. Створили його, опираючись на досвід Дніпропетровської області, а конкретніше, підприємства ДП «Жилком».

– Мета створення підприємства – аналітичне забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування щодо управління житлово-комунальним господарством та його реформування, забезпечення системи збору первинних статистичних та фінансових показників роботи підприємств ЖКГ області, що базуватиметься на застосуванні сучасних наукових досягнень. Крім того, метою створення підприємства є забезпечення місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування повною, своєчасною і достовірною інформацією стосовно процесів в галузі житлово-комунального господарства з метою прийняття обґрунтованих управлінських рішень, - сказав Володимир Ромашов.

У проекті рішення, за який голосували депутати також йшла мова про внесення до статутного фонду новоствореного підприємства 5 тис грн. Крім того, «для забезпечення діяльності підприємства створюється Статутний фонд шляхом надання майна Власника, необхідного для виконання покладеного на підприємство завдань у розмірі 12998 грн...».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100