реклама

реклама

Департамент охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міськради працює над поєднанням двох проектів – інформатизованої електронної карти пацієнта і електронного запису до сімейного лікаря. Про це на «Фейсбуці» сьогодні повідомив директор департаменту Олег Стадник.

zapis_na_prijom_2 «Нагадаю, що одним із переможців міського конкурсу ідей для громадського бюджету став проект он-лайн запису до сімейного лікаря, – написав він. – Вчора провів робочу зустріч у форматі наради стосовно реалізації цієї ідеї. Зважаючи на те, що ми маємо у власності закладів системний продукт інформатизованої електронної карти, з’явилась необхідність узгодження цих ідей».

Учасники наради обговорили підготовку апаратно-технічної платформи, вимоги до технічного завдання, основні параметри ескізного проекту тощо.

«Обговорювали такі речі як переваги запису до лікаря із різних джерел носіїв інформації перед терміналами, необхідність і характеристики веб-порталу. Найближчим часом все це оформимо в тендерну заявку для можливості укласти договір. Вірю в те, що у 2017 році ми будемо не тільки єдиним містом в Україні, де вся первинна допомога буде в електронній формі карти пацієнта, але і для комфорту і зручності мешканців міста впровадимо першими он-лайн запис на прийом до лікаря», – підсумував пан Стадник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100