реклама

реклама

Прохання начальника обласного управління СБУ Криленка до влади матеріально підтримати структуру у зв’язку з підготовкою до «Євро-2012» депутат обласної ради Любов Майборода називає «дискредитацією чоловічої гідності» і «політичною корупцією». Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції.

- Є чіткий розподіл видатків. СБУ, правоохоронні органи повинні фінансуватися з державного бюджету саме задля запобігання корупції в місцевих органах влади. Їх головне завдання – не допустити корупцію в місцевих органах влади, тому вони мають окреме фінансування, - говорить Любов Майборода. – І коли на сесії ставиться питання про надання допомоги чи службі безпеці, чи правоохоронним органам на виконання їх повноважень, то це і є корупція! Це політична корупція!

Любов Майборода переконана, що ніколи не буде в державі розподілу гілок влади, якщо одна підкуповуватиме іншу.

- Ще не вирішено питання, яка там сума матеріальної допомоги. Це просто вносилися зміни до програми профілактики злочинності в області на 2011-2015 роки. Але коли прийматиметься бюджет на 2012 рік, то я звичайно не голосуватиму за це. Але мені хотілося б, щоб наше місто і область мали європейське обличчя. І щоб працівники служби безпеки не лізли в ці бюджетні копійки, які виділяються нам на охорону здоров’я, сільські ФАПи, будинки культури, ремонти доріг тощо. Якщо ми не виділимо гроші на ці потреби, то СБУ їх тим більше не виділить, - наголосила Любов Майборода.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #1 Холодний Яр 23.11.2011 19:31
Це таку "Нову Черкащину" будує ригиональна більшість? Де силові структури пасуться на місцевих грошах , будують котеджі та закуповують шикарні іномарки?
Покажіть мені шпіонів, яких вони зловили за останні 20 років.. :roll: :roll: А сидить їх в будинку на Гоголя ой як багато!! :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100