реклама

реклама

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області продовжуються роботи з ліквідації ямковості на дорогах державного значення. Про це інформують у службі автодоріг Черкаської області.

Філіями підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» продовжуються активні роботи з ліквідації аварійної ямковості. Так, 13 березня філіями ДП «Черкаський облавтодор» було виконано ямковий ремонт на майже 1,8 тис. кв. м доріг загального користування державного значення.

На дорогах державного значення щодня працюють близько 30-ти шляхових бригад. Підрядні організації використовують сировину трьох місцевих асфальтобетонних заводів.

Роботи з ремонту дорожнього покриття проводились з використанням гарячого асфальтобетону та із застосуванням холодного асфальтобетону. Ліквідація деформацій дорожнього покриття триватиме і надалі, якщо не завадять погодні умови.

Роботи з ямкового ремонту проводилися практично у кожному районі Черкащини на автодорогах М-05 Київ-Одеса, М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-01 Київ-Знам’янка, Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя, Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, Р-04 Київ-Фастів-Біла Церква-Тараща-Звенигородка, Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук, Т-24-03 Орадівка-Христинівка-Жашків-Корсунь-Шевченківський-Мошни, Т-24-01 Городище-Шпола-Новоуркаїнка-Бобринець-Устинівка та на шести дорогах місцевого значення. Окрім того, проводяться роботи із планування узбіч автошляхів.

Всього з 2 по 13 березня на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядними організаціями було виконано ямковий ремонт на майже 20 тис. кв. м покриття автодоріг державного значення.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 А 17.03.2017 23:23
Цитую Сидоров.:
Куди кошти на ремонт діли? :cry:
Гроші використали. Використали для увічнення пам’яті найвідомішого в Україні японця на ім’я Тояма Токанава. А Ви тут пропонуєте таке святотатство - пам’ятник порушити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Сидоров. 17.03.2017 17:28
Щось воно не вяжеться. Стілько грошей використали та асфальту уклали. Їхав сьогодні з Черкас в Умань.Яма на ямі , та ямою поганяє. А написали , що дорога Н-16 , Золотоноша -Сміла-Умань, відремонтована. Брехня чистої води. Куди кошти на ремонт діли? :cry:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100