реклама

реклама

Два сучасні мотопристрої, які замінять мітли та граблі, у КП "Дирекція парків" придбали для парків «Сосновий бір» та «Перемога». Техніка відмінно прибирає опале листя з газонів та доріжок. На це витратили 20 тисяч гривень. Про це повідомили у прес-службі КП.

За допомогою ранцевих повітродувних пристроїв STIHL прибирати значно ефективніше, а головне – якісніше. Майстер дільниці № 1 комунального підприємства Юрій Бегейма розповідає, що використання пластикових мітел досить затратне: у середньому для одного прибиральника кожні два тижні доводилося купувати нову мітлу.

- У нас 40 гектарів території парку «Сосновий бір», утримувати її дуже складно, - додає він. – Тож нова техніка стає у нагоді. Щоправда, для її експлуатації доведеться переглянути кадровий склад, бо для жінок цей пристрій заважкий.

На підприємстві планують робити і надалі усе можливе, аби утримувати території парків по-сучасному. А у найбільшому парку міста сподіваються «розжитися» ще на кілька таких повітродувок.

 

реклама

Коментарі  

 
0 #4 згода 17.03.2017 19:33
Цитую Пропозиція:
Нехай у Соборному парку продують, зовсім захаращений.

Можна навіть не сумніватися в тому ,що в ЧЕркасах міська архітектура скоро ПРОДУЄ всі парки і залишки зелених насаджень,бо вони захаращені .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Сидоров. 17.03.2017 17:21
Дик єто. Я на хуторі ужу пару років так працюю. Але у мене ще втягує у себе і перемелює листя. Виходить з великої купи мішечок.Дуже зручно.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Пропозиція 17.03.2017 16:25
Нехай у Соборному парку продують, зовсім захаращений.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Каврай 17.03.2017 15:16
Оце новина! Півміста це робить саме так,а у вас -новина,
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100