реклама

реклама

В Лисянці працівниками поліції проведено санкціонований обшук за місцем проживання місцевого жителя. В ході обшуку домоволодіння було виявлено та вилучено велику кількість коноплі, та пристосування для її вживання. Відкрито кримінальне провадження. Вилучене направлено на експертизу, інформують у секторі комунікації ГУ НП у Черкаській області.

PM308image001

До працівників Лисянської поліції надійшла оперативна інформація, що 52-річний місцевий мешканець зберігає у власному домоволодінні наркотичні засоби.

PM76image002

В ході санкціонованого обшуку в домоволодінні підозрюваного було виявлено та вилучено речовину рослинного походження схожу на коноплю та пристрій для куріння наркотичних засобів. Як пояснив сам чоловік, рослин він вирощував на городі для власного вжитку. Вилучена речовина та предмети для куріння направлені на дослідження.

PM670image003

Слідчими відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. За дані протиправні дії Законом передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк до трьох років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100