реклама

реклама

Повідомлено про підозру місцевому жителю за незаконне придбання, зберігання та перевезення психотропної речовини у великих розмірах з метою збуту.

Встановлено, що гр. Ж., 1991 р.н., у невстановленої на даний час досудовим слідством особи придбав  40 фольгових згортків з порошкоподібною речовиною що згідно висновку судово-хімічної експертизи  містить в своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін, у великих розмірах. В подальшому, незаконно зберігаючи вказаний наркотичний засіб при собі, з метою подальшого збуту Ж. переніс його до будинку, однак  у дворі був зупинений працівниками поліції, де в присутності двох понятих видав пачку з-під цигарок, де знаходився вказаний наркотичний засіб.

Черкаським відділом поліції ГУ НП в Черкаській області за погодженням з Черкаською місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання та перевезення психотропної речовини у великих розмірах з метою збуту) та обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Про це повідомили в прокуратурі Черкаської області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100