реклама

реклама

Міжнародна благодійна організація  «Чотири лапи» допомагає Черкащині вирішувати проблему безпритульних тварин.

На Черкащину прибули фахівці ТОВ «Чотири лапи Україна», аби провести масову стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин у Золотоноші, Каневі та Катеринополі.

Як відомо, торік на Черкащині було прийнято «Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Черкаській області на 2016-2020 роки», що передбачає створення у регіоні мережі стерилізаційно-карантинних пунктів і перехід до вирішення проблеми безпритульних тварин шляхом стерилізації і вакцинації проти сказу. Через півроку від початку дії Програми,  у області уже було створено три перших стерилізаційно-карантинних пункти – у Золотоноші, Каневі та Катеринополі - завдяки допомозі Фонду підтримки місцевих ініціатив при Посольстві Канади в Україні.

Сьогодні ж, завдяки міжнародній благодійної організації із захисту тварин «Чотири лапи», штаб-квартира якої знаходиться у Відні (Австрія), у  Золотоноші, Каневі та Катеринополі буде проведено масштабну стерилізацію та вакцинацію безпритульних тварин. Усіх їх також буде обліковано та поставлено бірки у вухо із ідентифікаційним номером.

Наразі фахівці ТОВ  «Чотири лапи Україна» уже стерилізують і вакцинують безпритульних тварин у Золотоноші, проводячи відлов разом з працівниками місцевого КП «Міський Водоканал». Містян влада закликає повідомляти про детальні локації перебування безпритульних тварин за телефонами 5-26-47 (КП «Міський Водоканал») та 5-30-77 (відділ благоустрою УЖКГ). Після 2 тижнів роботи у Золотоноші, «Чотири лапи»  вирушать до Канева, а тоді – і до Катеринополя, аби так само оперативно і масштабно вирішити і там проблему безпритульних тварин .

Для довідки:

FOUR PAWS («Чотири лапи») -  міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах.

FOUR PAWS прибув в Україну для надання допомоги місцевій владі в реалізації гуманних методів контролю чисельності тваринного населення. Метод спіймав – стерилізував – відпустив є єдиним стійким рішенням проблеми безпритульних собак, рекомендований Всесвітньою організацією охорони здоров'я і Європейським парламентом. Він блокує розмноження тварин на вулицях і їх сексуальну поведінку, яка є найбільш поширеною причиною нападу безпритульних собак, а також допомагає запобігти захворювання, такі як сказ.

У 1993 році FOUR PAWS розпочали стерилізаційні та вакцинаційні проекти, і з тих пір успішно працює в таких країнах, як Австрія, Болгарія, Хорватія, Македонія, Німеччина, Греція, Угорщина, Італія, Румунія, Словаччина, Швейцарія, Сербія, Індія, Шрі-Ланка, Йорданія.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Черкащанка 20.03.2017 10:30
Молодцы респект.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Петрович 20.03.2017 09:04
Нам би з безпритульними людьми щось вирішити...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100