реклама

реклама

6-7 квітня у Черкасах для журналістів, блогерів та громадських активістів з Черкаської, Сумської та Полтавської областей проведуть дводенний тренінг «Протидія корупції. Роль ЗМІ у профілактиці корупційних проявів».

Учасників ознайомлять з основними аспектами журналістської роботи з виявлення корупційних проявів. Вони дізнаються про особливості антикорупційного розслідування та алгоритм його проведення, основні методи збору інформації, аспекти юридичної та фізичної безпеки журналіста під час проведення розслідування, особливості пошуку інформації в мережі Інтернет та реєстрах відкритих даних.

post

Серед спікерів — відомі українські журналісти-розслідувачі, автори матеріалів на  «Слідство.Інфо», «Свідомо», «Схеми» Максим Опанасенко, Марія Землянська та Анастасія Іванцова.

Тренінг проводиться в рамках проекту за підтримки Freedom House.

Організатор ― Інститут аналітики та адвокації (ІАА). Учасникам із Полтави і Сум компенсують витрати на проїзд за наявності автобусних чи залізничних квитків (лише плацкарт, купе, Інтерсіті 2 класу) і забезпечать проживання. Також організатори забезпечують харчування усіх учасників.

Для участі у тренінгу потрібно заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/RW6npQ.

Останній термін реєстрації ― 28 березня.

У результаті фінального відбору у тренінгу візьме участь 21 учасник.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100