реклама

реклама

Учні загальноосвітньої школи №29 міста Черкаси із задоволенням відвідують заняття шкільного лісництва, які проходять у Черкаському лісгоспі. Нещодавно для юних лісівників було проведено цікаве заняття із визначення видового складу дереворуйнівних грибів, інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

17354996_1221331057983588_1973960690_n-1

Інженер лісового господарства, вчитель шкільного лісництва Марина Завадська заздалегідь подбала про практичне забезпечення для природничого уроку, зібравши цілий ряд грибів, які і послугували головною родзинкою заняття.

Юні природолюби прослухали теоретичний курс, дізналися про значення таких грибів у функціонуванні природних екосистем, з’ясували, яку шкоду вони можуть заподіяти деревам та навколишньому середовищу в цілому. А потім взялися до найцікавішого  – визначення  різновиду грибів за допомогою допоміжних навчальних засобів – спеціальної літератури та інтернету.

Після того, як завдання було виконано, юні лісівники прикріпили дереворуйнівні гриби до стендів, що в подальшому стене гарним наочним матеріалом для вивчення цієї теми. Використають ці стенди школярі й на обласному зльоті шкільних лісництв Черкащини, до якого наразі тривають ретельні приготування.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100