реклама

реклама

Завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 КК України, а розбій, напад з метою заволодіння чужим майном поєднаний із погрозою застосування насильства небезпечного для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу.

Досудовим розслідування встановлено, що 36-річний чоловік 12 січня 2017 року, перебуваючи в одному із сіл Золотоніського району, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, маючи прямий умисел на вчинення розбійного нападу, переслідуючи корисливу мету, діючи умисно, свідомо, розуміючи протиправний характер своїх дій та бажаючи настання негативних наслідків, зайшов до приміщення магазину і тримаючи в руках ніж почав висловлювати на адресу продавця погрози її життю та здоров’ю,  які остання сприймала як реальну небезпеку для свого життя, після чого злодій відкрито заволодів товарно матеріальними цінностями і з місця вчинення злочину зник.

28.02.2017 обвинувальний акт відносно злодія направлено до Золотоніського міськрайонного та йому загрожує покарання від 3 до 7 років

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100