реклама

реклама

Зупинку громадського транспорту в Черкасах торік перемістили мало не на пішохідний перехід, посилаючись на усне розпорядження міського голови (вже колишнього), датоване 2012-2013 роками. Про це у «Фейсбуці» розповів депутат міської ради Олександр Згіблов.

17361935_1824195787842151_3834388701579697146_n

«Ситуація, про яку я хочу розповісти, може здатися не надто актуальною у порівняння із ремонтом бульвару Шевченка чи МАФами, яких бозна скільки понатикували в Черкасах за останній рік. Але ця ситуація показує, що в черкаській мерії працюють справжні саботажники, котрі отримують зарплату з податків містян і вимагають за свою роботу ще й 400% премії, – пише пан Згіблов. – Це зупинка на розі бульв. Шевченка та вул. Іллєнка (колишньої вул. Горького, - ред.). Торік вона розміщувалася трохи далі у бік до вулиці Чехова. Вона була стара і занедбана. Її замінили на нову.

Проте через місяць невстановлені особи зрізали її перенесли на нове місце – ближче до перехрестя. Чому невстановлені? Бо жоден чиновник чи керівник комунального підприємства не заявив, хто це зробив. Більше того, жодного рішення виконавчого комітету не ухвалювалося, жодного погодження від головного управління поліції в Черкаській області не отримувалося.

Те, що перенесення зупинки, почало наражати мешканців на небезпеку, а сама зупинка розташована з порушенням – свідчать навіть ось ці фотографії. Три автобуси і пішохідний перехід перекрито. У годину пік «хвіст» із громадського транспорту «стирчить» аж на саме перехрестя. Навіть новий світлофор не рятує…

17425950_1824195734508823_8445644930845293185_n

Як депутат звертаюсь до міського голови із депутатським запитом навести лад і перенести зупинку на старе місце. Запит підтримується міською радою. Зрозуміло, що міський голова переадресовує його на виконавців. За 10 днів отримую відповідь – виявляється зупинку перенесли на «усне доручення міського голови Черкас Одарича С.О у 2012-2013 роках» (!!!!!!). А зупинка нова... Запит в поліцію підтвердив, що правоохоронці не надавали погодження в перенесення зупиночного комплексу. Окрім того, у грудні минулого року поліція надала рекомендації міському голові як навести лад на перехресті. Сьогодні вже середина березня, але порядок так і не наведений.

Вважаю, що це банальний саботаж. Такий самий саботаж відбувається і по ремонту бульвару Шевченка, і по ремонту на Центральному стадіоні, по проведенню реконструкції в колишньому кінотеатрі «Мир»…»

Депутат звертається до міського голови Анатолія Бондаренка із пропозицією подумати над тим, чи не варто змінювати структуру виконавчих органів ради.

Микола Кудрявцев, який при колишньому мері Сергії Одаричі працював керуючим справами міськради, в коментарі до допису Олександра Згіблого зазначив, що такого поняття як «усне доручення» у міській раді ніколи не існувало – все оформлялося протокольно.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Галя 22.03.2017 00:22
Ще одна "мандруюча зупинка" по вул. Козацькій. Там знесли зупинку біля магазину "Хвиля" і побудували нормальну зупинку "Козацька" з "карманом", ближче до "Спортлайфа". Але водії маршруток вперто висажують пасажирів не на новій зупинці, де стоять люди, а на місці колишньої, де лишилися тільки лавочка. А потім підїжджають до нормальної зупинки. Тепер, мабуть щоб пасажири не нарікали, поряд з лавочкою коло "хвилі" почепили табличку, що це зупинка. Кому потрібний цей дебільний цирк, не зрозуміло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Neona 21.03.2017 13:36
Чому дивуватись,зроб іть звернення в департамент жкк,дізнайтесь. чи хтось з працівників відповідного управління має фахову освіту,чи досвід роботи з дорожніми службами.Дороги,дорожні розмітки,тротуа ри-все розбите,понівеч ене! А у виконкомі вручають грамоти комунальникам МООЛООДЦІ !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100