реклама
Sucurity Police

реклама

У Черкасах немає чим платити зарплату медперсоналу і лікарям

У Черкасах немає чим платити зарплату медперсоналу і лікарям

Посприяти виділенню державної субвенції на покриття дефіциту коштів на зарплату медикам Черкас – з таким проханням до обласної державної адміністрації та обласної ради звертаються лікарі обласного центру. Відповідне звернення підготувала Черкаська міська громадська організація «Асоціація лікарів м. Черкаси».

 У ньому йдеться, що станом на 1 листопада цього року  дефіцит фонду заробітної плати працівникам медичних закладів становить 5 870 700 грн. «Це загрожує невиплатою заробітної плати медикам  в листопаді –грудні  2011р., що є порушенням конституційних прав громадян, та створює загрозу задовільному функціонуванню галузі.» При мінімальній потребі галузі на цей рік 168 890 800 грн. бюджетом було передбачено  145 444 600 грн. На зарплату треба було 131 186 200 грн., а виділили 111 879 700. Дефіцит коштів для виплати зарплати становив 19 306 500 грн. Щоб вийти з ситуації було передано на обласний бюджет 5 відділень дитячої міської лікарні, дитячого  ортопедо-травматологічного відділення  Першої міської лікарні, перепрофільовано ліжковий фонд лікарень з переведенням на денний стаціонар, зменшено додаткові виплати і надбавки  та скорочено штатні посади.

Крім цього, за рахунок перевиконання дохідної частини міського бюджету на галузь додатково було виділено 4 031 500 грн.  «Таким чином, місцевими органами державної влади  вжито усіх можливих заходів для скорочення дефіциту та забезпечення мінімальних потреб галузі  – виплату заробітної плати. Але проблема залишається невирішеною», - ідеться у зверненні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 sh239k25 24.11.2011 18:43
Надо просить одырыча, меньше разъезжать по заграницам.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Дорогу молодим 24.11.2011 16:13
Якщо така ситуіація в області і влада не може на місці вирішити ці проблеми, то в першу чергу губернатор області Тулуб С.Б. повинен піти у відставку, а за ним його перший заступник пан Рябцев із заступниками Тимошенко і Васьком Корнієнком, а також пан Брожик і канешно мер Черкас Серожка Алегович із своїм першим заступником Вітьком Беззубим.А на їх місця повинні прийти молоді, енргійна люди, які в змозі будуть розвязувати ці проблеми на місцях...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100