реклама

реклама

Тепер корисна для всіх містян система моніторингу громадського транспорту охопить не лише тролейбуси, але й маршрутні автобуси.

- Днями у Черкаській міській раді відбулося засідання робочої групи щодо відновлення роботи «Мапа Меджик» у Черкасах. До кінця тижня маємо укласти із міською владою, а саме -  управлінням ЖКГ - угоду щодо впровадження системи «Мапа Меджик» і сприяння нам у поширенні її не лише на тролейбуси, але й на маршрутні автобуси, - повідомив керівник проекту «MapaMagic» Віктор Євпак. – Уже сьогодні перевізники починають іти нам назустріч – оскільки з’являється розуміння, що система GPS-моніторингу потрібна передовсім їм самим – для контролю витрати пального, контролю роботи транспорту на маршрутах. Сьогодні ми практично завершили монтаж GPS-трекерів на маршрутних автобусах ПАТ „Черкасиавтотранс” (маршрути №8, 21, 26, 27) та розпочали монтаж на автобусах ПАТ „ЧАТП 17127” (№4, 5, 10, 13). Існує домовленість із перевізником, що працює на маршруті №11, на стадії погодження встановлення трекерів на маршрутах  №9, 24, 30, 36, 28. Найближчим часом ми сподіваємось укласти з міською владою угоду (за якою ми безкоштовно, на 10 років, передаємо місту у користування систему моніторингу) – і таки впровадити «Мапа Меджик» на усій системі громадського транспорту Черкас.

Наразі впровадженням «Мапа Меджик» активно зацікавились кілька міст України, уже сьогодні нас запрошують до Дрогобича, де, до речі, усю систему міського громадського транспорту об’єднано у єдине комунальне підприємство.

Про це повідомили в Черкаському прес-клубі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #2 Сергей 22.03.2017 10:19
Проьив мара меджик фигня полная. Дали откат мерии!
Были отличные програмы другие выбрали наихужую
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Цирк 21.03.2017 14:47
Домовились про откат)))) можна вже і впроваджувати...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100