реклама
Sucurity Police

реклама

З гаражного приміщення зловмисник викрав майно потерпілого, яке намагався збути на місцевому ринку. Частину викраденого йому вдалося реалізувати, іншу частину було вилучено правоохоронцями. Крадія затримано, він дає покази, інформує сектор комунікації поліції Черкаської області.

PM425image001

До Уманського відділу поліції звернувся місцевий житель, який повідомив про крадіжку з його гаражного приміщення. Серед викраденого було два велосипеди, монітор з системним блоком, дитячий візок та акумуляторна батарея. На місце події виїхав наряд поліції.

Оглянувши приміщення, правоохоронці вилучили відбитки та сліди залишенні на місці злочину. Опитуючи можливих свідків, оперативники отримали інформацію про молодика, який реалізовував дитячі речі.

В описі чоловіка поліцейські впізнали 39-річного уманчанина, який проживає з потерпілим в одному мікрорайоні та не має на вихованні малолітніх дітей. Підозра правоохоронців впала на зазначеного чоловіка.

Його було виявлено працівниками поліції за місцем проживанням. Своєї вини чоловік не став заперечувати та у всьому зізнався. У нього вилучено частину речей потерпілого. Деякі предмети йому вдалося реалізувати на місцевому ринку.

За вказаним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

PM569image003

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100