реклама

реклама

Державні лісові господарства Черкащини вже висадили 800 гектарів лісових культур. Це більша частина від запланованих об’ємів (майже 60%). Про це повідомив начальник Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко.

1

"Сприятливі погодні умови дозволили рано почати цьогорічну лісокультурну кампанію. Роботи з відновлення та створення лісів наразі активно проводять усі лісгоспи. На підприємствах, де висаджуються хвойні породи, посадка лісу вже на стадії завершення. Так, приміром, Золотоніський лісгосп вже виконав поставлені завдання. Більшість робіт зі створення лісових культур виконали у Канівському, Чигиринському та Кам`янському  лісгоспах", – зазначив головний лісівник Черкащини.

Загалом у 2017 році заплановано провести відтворення лісів на загальній площі 1675 гектарів, з них лісових культур створять  на площі 1387 га. Основними лісоутворюючими породами для області є сосна звичайна та дуб звичайний, висаджуються й інші – дуб червоний, горіх чорний, робінія звичайна.

Черкаське обласне управління лісового та мисливського господарства

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100