реклама

реклама

Діяльність злочинного угруповання, що спеціалізувалося на збуті фальшивої валюти виготовленої на тимчасово окупованих територіях, припинила на Черкащині Служба безпеки України спільно з прокуратурою.

4

Так звані «міняли» збували «липові» купюри, переважно російські рублі та долари США, на території Черкащини та в інших регіонах країни. Оперативники спецслужби затримали одного з кур’єрів угруповання під час продажу 800 доларів США.

6

Під час обшуків у фігурантів справи правоохоронці вилучили понад 130 тисяч доларів США, майже один мільйон гривень, 7 тисяч 500 євро, дві тисячі польських злотих та 43 тисячі російських рублів, а також незареєстровану вогнепальну зброю. Купюри відправлені на експертизу.

8

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 199 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії. Встановлюються особи всіх причетних до протиправної діяльності, інформує прес-група СБУ

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Антирашист 28.03.2017 15:45
Цікаво, скільки фальшивої валюти ця сєпарська козлота встигла запустити в оборот - до того моменту, як "Альфа" поклала їх мордами на підлогу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Зер гут 24.03.2017 17:25
Явно ж лугандоські не самі додумалися, а рашка їм спонсорувала обладнання для виготовлення липових бабок.
Хоча по рубликах - це навіть добре, що хтось із любителів фуфлижної недовалюти фуфлижної недоімперії рашистської "пролетів" на них ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Вітання! 23.03.2017 17:03
"Діяльність злочинного угруповання, що спеціалізувалос я на збуті фальшивої валюти виготовленої на тимчасово окупованих територіях"(с)
Грьобані сєпари! Мало того, що за*рали Донбас, то ще й до нас тягнуть щупальця? СБУшникам - "респект і уважуха"!!! Сподіваюсь, під час затримання морди ватників трохи потерлися об кулаки "альфівців". ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100