реклама

реклама

Переможців грантової програми у галузі культури на перше півріччя 2017 року визначили у Черкасах. На отримання грантів до Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради подали заявки 40 проектів, а за голосуванням експертної ради обрали 15 проектів-переможців. Серед них і Другий Черкаський фестиваль короткометражного кіно «КіноШот».

Усього на проекти-переможці передбачено понад 196 тисяч гривень. Проект кінофестивалю просто неба отримав найбільшу підтримку від міста – на «КіноШот» спрямували 35 тисяч гривень. Підтримали також і фестиваль вуличної їжі, рекорд України, освітні поїздки та фестиваль музики.

17474229_1881971682060206_919031927_o

– Така підтримка дуже важлива для нас, адже, насамперед, ми організовуємо цей захід для міста і створюємо у Черкасах майданчик для нових зв’язків, навіть міжнародних, – зазначає голова оргкомітету «КіноШоту» Вікторія Лаврєнтьєва. – «КіноШот» – не комерційний проект, який може стати візитівкою Черкас і відкриє нові можливості для кінотуризму, тому місто має допомагати і підтримувати такі ініціативи. Ми вдячні, що опинилися серед тих, кого місто матеріально підтримало.

За словами Сергія Костенка, координатора із фінансів кінофестивалю, кошти спрямують на технічне забезпечення заходу. А на повне технічне забезпечення фестивалю потрібно приблизно ще стільки ж коштів.

Команда ж організаційного комітету дякує місту і Департаменту освіти та гуманітарної політики за довіру до проекту «КіноШоту», що дозволить перетворити Черкаси на мекку для продюсерів, режисерів та акторів.

Прес-служба фестивалю «КіноШот»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100