реклама

реклама

Черкащани торік узяли «теплих кредитів» на понад 62 млн грн. Таким чином область посіла, за даними Держенергоефективності, дев’яте місце по країні. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на виїзному засіданні Ради оптового ринку електричної енергії України. Воно відбулося на базі філії – Черкаського обласного управління АТ «Ощадбанк» у Корсунь-Шевченківському.

Як наголосив обласний керманич, енергетична безпека й незалежність визначені серед пріоритетів у державі. Цю політику успішно реалізують і на рівні області.

– Ми маємо обласну програму підвищення енергоефективності та зменшення споживання енергоносіїв, – зауважив Юрій Ткаченко. – За два роки скоротили споживання газу майже вполовину. Цьогоріч плануємо ще на понад 20%. У рамках підвищення енергоефективності маємо в області позитивний досвід роботи з «теплими кредитами». Лише торік уповноважені банки, зокрема, і «Державний ощадний банк», видали їх на понад 62 млн грн. За ці кошти жителі нашої області замінюють газові котли на ті, що працюють на альтернативних видах палива, закуповують інше енергоефективне обладнання та матеріали. Іншими словами, дбають про енергоощадність власних будинків.

Принагідно голова Черкаської ОДА подякував керівництву «Ощадбанку» за співпрацю та надійність у реалізації державних ініціатив.

Про це повідомили у прес-службі Черкаскьої ОДА.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100