реклама

реклама

Представники компанії «Internobmen» (м. Варна, Болгарія) завітали до Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького та розповіли студентам про можливість літнього стажування на Чорноморському узбережжі Болгарії, інформує сайт вишу.

3

Виконавчий директор компанії «Internobmen» Ольга Білан і менеджер Катерина Іванова розповіли, що студентам надається можливість на практиці застосувати набуті знання, отримати реальний досвід в туристичній сфері в рамках програми культурного обміну з наданням оплачуваної роботи.

— Це чудова можливість провести літо біля моря, вивчити культуру Болгарії, подорожувати з мінімальними витратами, удосконалюючи знання іноземних мов, — зазначила Ольга Білан. — Ви поєднаєте приємне з корисним: цікаву оплачувану роботу з відпочинком, а сторона, що приймає, гарантує усім охочим офіційне працевлаштування, оплачує проживання, харчування та проїзд.

Проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко вважає такі умови належними для того, щоб літо студента стало яскравим, позитивно вплинуло на загальний розвиток особистості та принесло матеріальну користь молодим людям.

— Міжнародна співпраця — це сьогодні один з актуальних напрямків освітньої діяльності. Співпраця університету з компанією «Internobmen» забезпечує академічну мобільність, що підвищує якість освіти, розвиток міжкультурного обміну, підготовку майбутніх кваліфікованих спеціалістів. Це сприяє попиту на наших випускників на ринку праці, — наголосив проректор.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100