реклама

реклама

У середу, 22.03.2017, господарським судом Черкаської області задоволено позовні вимоги прокуратури та скасовано незаконне розпорядження Жашківської райдержадміністрації про затвердження технічної документації та поновлення договору оренди земельних ділянок у Жашківському районі площею 285 га, в тому числі понад 140 га особливо цінних грунтів.

index

У ході здійснення представницької діяльності органами прокуратури встановлено факт протиправної передачі в оренду вказаної вище земельної ділянки. Зазначена земля надана в оренду одному з товариств без розроблення проекту землеустрою, проведення агротехнічної експертизи та державної експертизи землевпорядної документації. Крім того, орендна плата за використання земельних ділянок встановлена без їх нормативно-грошової оцінки.

Вказані порушення стали підставою для звернення прокуратури до суду з відповідним позовом, на сьогодні договір оренди визнано недійсним, інтереси держави у сфері земельних відносин поновлено. Про це інформує прес-служба прокуратури області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100