реклама
Sucurity Police

реклама

Сьогодні на сесію Черкаської облради завітав народний депутат України, лідер соціал-демократичної партії Сергій Каплін.

17352130_1455627787842554_8812853760301716260_n

Із трибуни він попросив депутатів засудити «бізнес на крові».

Також Каплін заявляв, що слід розбудовувати країну, гуртуватися задля очищення влади від поганих та готуватися до парламентських виборів, щоб обрати хороших.

В цілому, звучали і гасла. Так, він заявляв, що слід захистити землю селян та обіцяв потиснути руку Ляшку, якщо той підтримає його в боротьбі з ворогами країни.

"Земля - не товар! Закликав підтримати боротьбу за землю із депутатів Черкаської обласної ради. Аграрний регіон має звернутися до влади, щоб припинити зазіхання на мораторій на продаж, який взялися через Конституційний суд скасовувати нардепи-прихвостні олігархів. На Черкащині - 723 села, 101 селище, мешканці яких сотні років з мозолями і потом дбали про чорноземи і не згодяться на догоду МВФам, віддати їх на поталу олігархам та їх агрохолдингам.

Поки землю у людей тільки намагаються вкрасти, її удобрення вже віддали росіянам. Від торгівлі з окупантами зупинився черкаський "Азот", де працюють 5 тисяч людей. Така ж доля і в аналогічного Северодонецього підприємства. Тим часом міндобрива Україна закуповує у спонсора "Єдиної Росії", який на цих оборудках вже встиг потроїти свої статки. Підприємство має бути врятоване, а ця ганебна торгівля припинена і в цьому, як і в питання захисту землі депутати облради з нами погодились", - заявляв нардеп.

Депутати облради вступали в дискусію з нардепом та ставили запитання.

А голова облради Олександр Вельбівець порадив нардепу не приїздити і не «розігрівати» депутатів облради, а працювати предметно, та передав Капліну пакет напрацьованих пропозицій.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Лохотрон 24.03.2017 21:21
Хто йому надав трибуну ? ВО Черкащани ведуть переговори про перехі в спс, торги продовжуються
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Сільський житель 24.03.2017 20:49
А цей Каплін молодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100