реклама
Sucurity Police

реклама

Реконструкцію черкаського бульвару Шевченка від вулиці Лазарєва до площі Богдана Хмельницького планували виконати за три дні. Та завадила погода і... попередні ремонти. Про це йшлося сьогодні під час прес-конференції в міській раді.

Вулиця

– Багато часу забрали тендерні процедури (ми 3-4 рази вигравали тендери, які потім скасовували), потім час пішов на перебирання бортового каменю, – розповів представник виконавця робіт, ПП ПВКП «Укрєвробуд 2013» Андрій Назарян. – Коли зняли асфальт, на кварталі біля драмтеатру побачили, що в попередні роки основу робили з різних матеріалів – були бетонні плити, пресований шлакоблок, бруківка... Але все одно ми б упоралися за три дні, якби справдилися прогнози синоптиків. Але наприкінці осені несподівано почалися дощі.

Назарян

Як додав директор департаменту архітектури та містобудування міськради Артур Савін, найлегше було б покласти асфальтобетонну суміш, незважаючи ні на які обставини. Але виконавець робіт і місто вирішили суворо дотримуватися технологій, щоб дорожнє покриття не зруйнувалося за пару років.

– Дорога має добре просохнути, – додав Артур Олександрович. – Ця обставина затримує початок робіт. Планували їх розпочати у вівторок 21 березня, але пройшли дощі, й тепер знов потрібно кілька днів, щоб дорога добре просохла.

На запитання журналістів, чому початок робіт торік не можна було відкласти до весни, Артур Савін відповів, що товари і послуги зростають у ціні, і якби роботи розпочалися зараз, вони б були дорожчі відсотків на 20. Тому старалися стартувати якомога швидше.

Савин

– Хотілося зробити все й одразу. Не вийшло так, як гадалося. В цьому є наша помилка. Ми її врахуємо. Тепер усі роботи по нових об’єктах розпочинатимемо до середини літа, – зазначив Артур Савін.

До речі, виконання робіт на бульварі Шевченка від вулиці Припортової (колишньої Героїв Сталінграда) до Різдвяної виграла інша будівельна організація – ТОВ «Автомагістраль-Центр» (саме ця структура ремонтує вулицю Менделєєва на лісовій ділянці). Якщо фінансування буде виділятися вчасно, роботи планують закінчити до кінця червня. Але належного фінансування в бюджеті не передбачено, тому на прес-конференції говорили радше про 2018 рік.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Розум 25.03.2017 09:12
П'ятирічку - за три дні. Аргументи розраховані на лохів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Оракул 24.03.2017 16:49
Вийшло як завжди.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100