реклама

реклама

Як повідомлялося раніше, Черкаською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 32-річного місцевого жителя, який із погрозою застосувати ножа заволодів у Золотоніському районі автомобілем, крім того, незаконно заволодів автомобілем  в місті Черкаси, а також скоював розбійні напади з метою заволодіння майном потерпілих, а саме, золотих прикрас, та грабіж на території міста.

index

Так, чоловік незаконно заволодів автомобілем «ЗАЗ», з погрозою застосування ножа до потерпілого, незаконно заволодів та пошкодив автомобіль HYUNDAI ACCENT, а внаслідок вчинення злочинів проти власності завдав потерпілим шкоди на загальну суму більше 30 тис. грн.

Крім того, з’ясовано, що останній в минулому вже судимий за вчинення корисливих злочинів.

Судом визнано чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, поєднане з погрозою застосування насильства, що є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, що завдало великої матеріальної шкоди), ч. 2 ст. 186 (грабіж, вчинений повторно), ч. 2 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб), ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене повторно), ч. 2 ст. 187 (розбій, вчинений особою, яка раніше вчинила розбій) КК України, та призначено покарання за сукупністю зазначених злочинів у вигляді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна,

Наразі триває строк апеляційного оскарження вказаного рішення, інформує Черкаська місцева прокуратура

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100