реклама

реклама

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області філіями підрядного підприємства ДП «Черкаський облавтодор» продовжуються роботи з ліквідації ямковості на автодорогах загального користування.

1

На дорогах державного значення щодня задіяно близько 20-ти ремонтних бригад. Підрядні організації використовують продукцію чотирьох місцевих асфальтобетонних заводів.

Цього тижня погодні умови дозволили шляховикам застосувати повітряно-струменевий метод ремонту дорожнього полотна з використанням бітумних емульсій. Таким методом автодорожники ефективно ліквідовують тріщини та неглибокі ями на дорогах загального користування державного значення.

Ямковий ремонт повітряно-струменевим методом здійснюється за допомогою дорожнього механізму Schafer Blow-Partner HT-D, який пневмогідравлічною гарматою за допомогою стисненого повітря видуває пилюку та сміття із тріщин та ям на дорожньому покритті та відразу заповнює їх будівельним матеріалом (суміш щебеню та бітумної емульсії).

Цього тижня струменевий метод для ліквідації ямковості було застосовано на автодорозі Н-01 Київ-Знам’янка у Корсунь-Шевченківському районі. За його допомогою за 2 дні було ліквідовано ямковість на площі 256 кв. м.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтних робіт на автошляхах краю. Та закликає водіїв бути пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

Прес-служба САД у Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 Олег 26.03.2017 18:43
Были ямки.а стали кочки.Особенно это ощутил,когда ехал в направление Чигирин,Черкасс ы. Это очередной распил бабла,поскольку через совсем немного времени, кочки превратятся в ямки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 то яма то канава 26.03.2017 11:42
Селфі з ділянкою дороги, це є "не наші" шосе та автобани, а є мабуть Київською областю.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Розум 25.03.2017 18:00
Такі латки можуть бути лише тимчасовим заходом, але не є повноцінним ремонтом.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 яма через латку 25.03.2017 14:26
Як завжди латали квадратно-гніздовим способом, так і зараз цим же способом латають.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100