реклама

реклама

Поліцейські Корсунь-Шевченківського відділення поліції затримали чоловіка який мав при собі гранату та запал до нею. Відкрито кримінальне провадження та встановлюються всі обставини події.

PM498image002

До працівників кримінальної поліції надійшла інформація про чоловіка, який зберігає зброю. В ході перевірки отримана інформація підтвердилася. Ним виявився 27-річний місцевий житель. Правоохоронці виявили його на одній із вулиць міста. Чоловік поводив себе підозріло, постійно озирався, а коли побачив поліцейських, намагався зникнути з їх поля зору. Під час огляду в його кишенях силовики знайшли гранату Ф-1 із запалом. В своїх поясненнях він розповів, що боєприпас знайшов на смітнику, на запитання чому не здав її до поліції чіткої відповіді не надав.

Речовий доказ вилучено та направлено на дослідження. За даним фактом Корсунь-Шевченківським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Черкаської області

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100