реклама

реклама

Юні фахівці з робототехніки продемонстрували депутатам в холі черкаського Будинку рад свої досягнення. Виставка роботів, які пересувалися, реагували на команди і навіть змагалися у швидкості та точності подолання смуги перешкод, відбувалася минулої п’ятниці під час проведення чергової сесії обласної ради.

Роботи3

Як пояснили кореспонденту «Прочерку» учні із Золотоніської гімназії №4 імені С. Скляренка, під час Всеукраїнського фестивалю «ROBOfirst – більше ніж роботи!», який проходив у Києві на початку березня, їхня команда «ZOLOWIZARDS» виборола ІІ чемпіонське місце серед 53 команд у Всеукраїнському чемпіонаті з робототехніки FLL та І місце у «Грі роботів» (розділили з Черкаською командою «Kiborgs.UA» з гімназії ім. О.М. Луценка).

– Нас запрошують взяти участь у європейському фестивалі робототехніки, але поїхати туди зможе не вся наша команда, – пояснили учні. – На нашу думку, це неправильно. Ми хотіли б попросити депутатів посприяти тому, щоб поїхати змогли всі учасники команди.

Роботи1

Роботи2

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 депутат 27.03.2017 10:35
В нас чомусь конкурсів про поліпшення пасажирського обслуговування та зменшення тарифів на проїзд не проводять, а про роботизацію проводять і це не для благо простих людей. Це робиться для того, щоб максимально вивільнить людську працю і за рахунок цього отримувать надприбутки, позбавившись від проблем людини, медицина, освіта, соцзахист і таке інше.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100