реклама

реклама

Дострокові вибори народних депутатів і Президента України необхідно провести вже цього року. Таке переконання висловив від імені УКРОПу народний депутат України Віталій Купрій, який прибув 24 березня з робочим візитом у Черкаси, щоб ознайомитися з проблемами розвитку міста, області та зустрітися із підприємцями, партійним активом УКРОПу, міською громадою.

Купрiй

– Держава рухається у невірному напрямку, – висловив своє переконання пан Купрій. – Ті цілі, які ми ставили на Майдані, не реалізовані. Президент України не спрацював як гарант Конституції і як захисник прав людей, ще гірше спрацював як головнокомандувач. Парламент в Україні став недієвою структурою, не захищає права українців. Коаліція в ньому існує тільки на папері. Отже, сьогодні в суспільстві ведеться дискусія щодо позачергових виборів – як парламентських, так і президентських, – наголосив Віталій Миколайович.

За його словами, Україна зараз – на межі серйозної політичної кризи, єдиним правильним виходом із якої були б дострокові вибори.

– Президент України – проти таких виборів, навіть парламентських. Він розуміє, що новий склад парламенту однозначно ухвалить документ про тимчасові слідчі комісії, і це дозволить розпочати процедуру імпічменту. Тому Петро Порошенко не дозволятиме перезавантажити владу. Це створює додаткову напругу в суспільстві. Люди виходять на багатотисячні мітинги, організовують блокаду торгівлі на крові з окупованими районами Донбасу. УКРОП – активний організатор і учасник мирних акцій протесту, які свідчать про те, що суспільство висловлює своє незадоволення діяльністю керівництва держави. Не дай Бог, щоб це призвело до крові й дало можливість агресору скористатися ситуацією, дестабілізувавши країну, – зазначив народний депутат. – Тому ми все-таки виступаємо за політичний вихід із ситуації шляхом перевиборів парламенту і Президента.

Нардеп Купрій наголосив, що в Україні практично відсутня боротьба з корупцією, що дозволяє найвищим державним чиновникам застосовувати корупційні схеми, в тому числі й такі, в яких беруть участь окуповані райони Донбасу. Громадяни вважають, що відкладати нормалізацію ситуації в країні до наступних виборів і недоцільно, і неможливо. УКРОП поділяє цю позицію.

На запитання кореспондента «Прочерку», кого він бачить на посаді Президента, Віталій Миколайович відповів, що кандидатів на президентські вибори визначатимуть партійні «праймеріз». Зі свого боку він заявив, що планує взяти участь у «праймеріз» УКРОПу.

– Якщо мене висуне партія, я б бачив свою кандидатуру як одну із тих, хто візьме участь у президентських виборах, – зазначив народний депутат. При цьому він додав, що посада Президента в Україні має буди позбавлена виконавських функцій, як це зроблено, приміром, у Німеччині.

Віталій Купрій також повідомив, що зустрівся в Черкасах із керівництвом області та міста й пообіцяв їм депутатське реагування на проблеми, які хвилюють черкащан. Зокрема, він підтримає виділення бюджетних коштів на розчищення малих річок, зариблення Дніпра, будівництво в Черкасах сміттєпереробного заводу. Також нардеп сприятиме в ремонті доріг у Черкасах та області. Як зазначив керівник обласної організації УКРОП, голова фракції в Черкаській міській раді Руслан Зоря, участь народних депутатів у розв’язанні місцевих проблем є дуже бажаною. Як і необхідність об’єднання зусиль міської та обласної влади у будівництві сміттєпереробного заводу, який є дуже дороговартісним. Щоб не вийшло як із жахливим ремонтом доріг, яким у Черкасах та в області займаються фірми-одноденки замість потужних, надійних, обладнаних за останнім словом техніки, гарантійних фірм, які мають беззаперечну  репутацію.

Під час спілкування із Віталієм Купрієм та Русланом Зорею, міський голова Анатолій Бондаренко пообіцяв найближчими днями виконати реконструкційні роботи дорожнього покриття бульвару Шевченка.

реклама

Коментарі  

 
-3 #3 Сільський житель 27.03.2017 14:46
Цитую Бонд:
Хай краще пояснить чого вечором, у пятницю, на зустріч з людьми в ЦНТИ він прийшов пьяним, з вихлопом спиртного?

А може навпаки ти не відійшов від вчорашнього пойла і тобі ще досі химери видяться?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Похмельтолог 27.03.2017 13:05
Цитую Бонд:
Хай краще пояснить чого вечором, у пятницю, на зустріч з людьми в ЦНТИ він прийшов пьяним, з вихлопом спиртного?

Та і на фото громадянин, ніби вчорашній, чи пожований :sigh:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Бонд 27.03.2017 10:49
Хай краще пояснить чого вечором, у пятницю, на зустріч з людьми в ЦНТИ він прийшов пьяним, з вихлопом спиртного?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100