реклама

реклама

Оскандалений фонтан на площі біля Центру дитячої та юнацької творчості почали демонтувати 25 березня. Однак хто проводить демонтаж «нічийного» фонтану та яка подальша доля багатостраждальних «янголят» і дельфінів, у мерії так і не знають, пише «vikka.ua».

685600

І в департаменті архітектури, і в департаменті освіти та гуманітарної політики міськради від споруди відхрестилися. За словами директора ЦДЮТ Олега Забєліна, його підлеглі до демонтажу теж не причетні.

У комітеті самоорганізації населення «Соснівський», який був єдиним заявником у конкурсі на передачу фонтану, теж про долю фонтану нічого не знають. Як зазначає голова КСН «Соснівський» Ганна Демченко, від часу, коли були оприлюднені результати конкурсу, з ними так ніхто і не зв’язався, щоб домовитися про передачу об'єкта.

Нагадаємо, фонтан із скульптурами хлопчиків на рибах, встановлений торік восени біля ЦДЮТ, відразу став скандальним.

Спочатку обговорювали високу вартість цієї споруди, потім з’ясувалося, що вона не відповідає проекту, і спорудження фонтану в такому вигляді – це чиясь самодіяльність. Відповідати не хотів ніхто. Черкаський художник Олександр Дувінський на знак протесту прилюдно облив споруду червоною фарбою.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко в офіційній відповіді «Прочерку» повідомив, що не знає, хто і навіщо встановив фонтан біля ЦДЮТ. Згодом мер повідомив, що скандальну споруду буде демонтовано.

755414

774807

828461

Фото: Facebook / Олександр Гуменний, Діана Тяско

реклама

Коментарі  

 
-4 #7 СОЛДАТ 27.03.2017 20:14
Цитую Каврай:
Товагищи города Гуробондаренка! Держитесь!
Мы о вас думаем всенощно!
Не покладая рук.

Каврай - ты бы на всякий случай крем для рук купил.Волдыри могут приключиться если и по ночам думаеш.Утром по клавиатуре "стучать" больно будет. ;-) ;-) ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Каврай 27.03.2017 17:19
Товагищи города Гуробондаренка! Держитесь!
Мы о вас думаем всенощно!
Не покладая рук.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #5 Розум 27.03.2017 15:46
Черкаси - вільне місто! Хочеш - будуєш фонтан, хочеш - ламаєш фонтан! А хочеш - ставиш торговий павільйон, а хочеш - льодовий палац або "чортове колесо". А не хочеш, то можеш просто розорати дорогу в центрі міста, щоб усі колеса ламали. Або омелу розвести. Не дарма журналісти пишуть, що Черкаси в "золотій серединці" за рівнем "демократії" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #4 Світлана 27.03.2017 15:05
Маразм. Ну так позвоните в полицию. Мой город не заслужил таких руководителей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #3 Артем 27.03.2017 13:45
Хто встановив - нк знають :o Хто демонтує - не знають :o То що вони взагалі знають про місто, що ним керують??? Нічого!!!!! Знають тільки, як з цього міста гроші красти! Дебіли!!!! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #2 Бонифаций 27.03.2017 13:40
Руки погріли, бабла хапнули, крайніх нема... все як завжди. Черкаські комбінатори продовжують справу Остапа Бендера-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Громада. 27.03.2017 13:19
Ось він , професійний рівень керманичів міста. А один із них ще і любить називати себе будівельником, з дипломом. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100