реклама

реклама

Семінар із бразильського джиу-джитсу днями відбувся у Черкасах. Навчати тонкощам цього бойового мистецтва до міста приїхав Артем Сидоров, президент федерації бразильського джиу-джитсу України, чемпіон Європи 2017 року. Навчальний семінар організували засновники клубу «MATA LEAO», щоб зацікавити спортсменів Черкащини у цьому виді спорту, інформує кореспондент «Нової Доби».

За словами Артема Сидорова, джиу-джитсу – це нюанси. Потрібно бути максимально зосередженим під час бою, наперед продумувати не лише свій хід, а й подальші кроки свого партнера по партеру. Дуже важливо навчитися правильно відчувати своє тіло, а також тіло суперника, фіксувати руки, ставити ноги у відповідні позиції. Учасникам семінару Артем Сидоров роз’яснював усі суперечливі моменти у тій чи іншій техніці бою, показував нові для них прийоми, стежив, аби кожен учасник навчання як слід відпрацював новий матеріал.

Участь у навчанні взяли близько 20 бійців. Це і досвідчені спортсмени, і початківці. Організатори зізнаються, було важко усім учасникам, адже це повноцінний тренінг не лише для тіла, а й для мозку, оскільки потрібно не лише пропрацювати тілом ту чи іншу техніку чи вправу, а й завчити її, навчитися комбінувати з іншими вправами та застосовувати під час бою.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100