реклама
Sucurity Police

реклама

Всеукраїнську учнівську олімпіаду з історії приймають Черкаси з 24 до 28 березня. 163 учасники зі всіх областей України виконують завдання з історії України та знайомляться з цікавинками Черкащини. Цього року у всеукраїнській олімпіаді беруть участь і учні 8 та 9 класів.

IMG_5467_1012x675

Про це «Прочерку» повідомили в прес-службі Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників.

Проживають юні знавці історії та проходять випробування на базі Черкаської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів, де створені всі належні умови для проведення заходу такого рівня. Виконати школярі мають теоретичний та практичний тури. Переможців оголосять 28 березня.

– Протягом десятиліть нас навчали чужій історії, прикривали частину фактів та постатей, – зазначив під час урочистого відкриття олімпіади перший заступник голови ОДА Віталій Коваль. – Ви ж зможете відтворювати історію, якої бракувало українцям протягом десятиліть. Бажаю вам успіхів та подальших перемог.

Учасники олімпіади відвідають Черкаський обласний краєзнавчий музей, Національний історико-культурний заповідник «Чигирин».

Організаторами олімпіади стали Міністерство освіти і науки України, Управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників.

 

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Загребля 28.03.2017 21:45
Ці вже не будуть дебільними совками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100